Postani datamilijonar
Projekt

Postani datamilijonar

Naročnik

A1 Slovenija

A1 je ustvaril prvo celovito ponudbo neomejenih paketov v Sloveniji, ki so uporabnikom prinesli na milijone MB mobilnih podatkov, kar pomeni, da je lahko prav vsak od nas čez noč postal datamilijonar. Kampanja je predstavila Staneta, prvega slovenskega datamilijonarja, in neomejene pakete MIO.

Kako pa boš ti porabil milijone?

Ker veliko Slovencev sanja o milijonih, smo v dražilni fazi razvneli njihovo domišljijo s tem, da smo jih povprašali, kaj bodo naredili z vsemi milijoni, ki jih bodo dobili.

V naslednjem koraku smo predstavili Staneta in neomejene pakete MIO. Stanetova priljubljenost se je širila po TV oglasih in prek zunanjega oglaševanja, s svojimi nasveti pa je bil prisoten tudi na spletu, v rumenih medijih ter na svojih Facebook in Instagram profilih.

Na tisoče novih datamilijonarjev

S kampanjo smo dobili več kot 12.000 novih datamilijonarjev in dosegli skoraj dvakrat višji top of mind kot v prejšnjem mesecu. Rezultati pa so presegli pričakovanja tudi na družbenih omrežjih – organski doseg je bil na Instagramu višji za 116 %, na Facebooku celo za 260 %, Stanetovi GIFi pa so dosegli več kot 17 milijonov ogledov.


SHIFT: Luka B., Kaja E., Eva G., Matija P., Andraž G., Špela Ž., Nina B., Petra A., Manca B. G.
Naročnik: Nina Š., Mojca G., Mateja M.
Partnerji: Drom, Kinomotel, Art Rebel 9, Studio 100, Markus V., Sven P., Peter G., OMD

Več projektov