Življenje na polno
Projekt

Življenje na polno

Naročnik

Pivovarna Laško Union

Za Pivovarno Union smo ustvarili novo komunikacijsko platformo in hkrati njen nov pozicijski slogan – »Življenje na polno«. S kampanjo smo uporabnike spodbujali, naj sledijo temu, kar je v življenju zares vredno.

Dve zgodbi o življenju na polno

Prijateljstvo, strast in predanost. Neustavljiva energija, pogum in iskrenost. Union je že od nekdaj sinonim za stvari, ki štejejo največ – to sporočilo sta utrdila tudi dva navdihujoča televizijska oglasa, ki sta v okviru oglaševalske akcije predstavila dve zgodbi, ki stojita vsak zase, a sta hkrati med seboj tesno prepleteni. V prvi zgodbi smo spoznali fanta in vse njegove strasti, v drugi pa njegovo dekle, ki je gledalcem prav tako naslikala koščke svojega življenja.

Skozi različne kanale smo z akcijo uporabnike opomnili, da se v vsakem izmed nas skriva »zmajeva moč«, ki nas žene, da lahko segamo višje in stopamo dlje ter se posvetimo tistim stvarem in ljudem, ki nam v življenju pomenijo največ.


SHIFT: Katja P.D., Nina V., Kaja E., Luka B., Amadea Š., Nina B., Špela Ž., Matija P., Andraž G., Hana D., Miha K., Teja R., Sabrina S., Monika H.
Naročnik: Ajda J., Nina T., David Z.
Partnerji: Kinomotel, Art Rebel 9, Studio 100, Blaž Š., Aleksandar P., Saša H., MEdia Publikum

Več projektov