Jaz sem Življenje
Projekt

Jaz sem Življenje

Naročnik

Zavarovalnica Triglav

Celostna komunikacijska kampanja, ki smo jo ustvarili za življenjska zavarovanja in dodatna zavarovanja za hude bolezni Zavarovalnice Triglav, je nastala kot poklon veličini življenja in vsej njegovi lepoti. V ospredje smo postavili vprašanje Kaj je življenje?, odgovor nanj pa prepustili življenju samemu.

Zgodba Življenja

V kampanji življenje postane protagonist, ki nam pripoveduje zgodo o sebi in vsemu, kar je. V krovnem videu spremljamo krajše zgodbe različnih ljudi ter skupaj z vrhunskimi športniki doživljamo vzpone in padce, trenutke tišine v naravi in čustvenost ob pomembnih življenjskih prelomnicah naključnih posameznikov. Oglas za dodatno zavarovanje za hude bolezni pa z enako narativo, a nekoliko drugačno energijo, prikaže zgodbo o neusahljivi življenjski moči, pogumu in ozdravitvi.

Navdihujemo življenje

Kampanjo smo podkrepili tudi z dodatnimi vsebinami na portalu Zavarovalnice Triglav Vse bo v redu in družbenih omrežjih, kjer smo v ospredje postavili navdihujoče zgodbe slovenskih športnikov. Spregovorili smo o najlepših pa tudi najtežjih trenutkih ter sklenili, da so prav vsi brez najmanjšega dvoma vredni, da jih zavarujemo.


SHIFT: Luka B., Eva G., Matija P., Teja R., Špela Ž., Andraž G., Sabrina S.
Naročnik: Tjaša K.F., Julija K., Jaka J., Sara R., Inga B., Alenka H., Nika U.
Partnerji: Kinomotel, Art Rebel 9, Studio 100, Gregor V., Dominik I., Peter G., Media Publikum

Več projektov